Partner worden

Heb jij een webshop of website? Dan is het mogelijk om onze producten via jouw webshop en website aan te bieden.

We verkopen textiel voor restaurant, hotels, gastenverblijven, cruiseschepen, vakantieparken, campings, bedrijven, instellingen en particulieren. Het assortiment is voor gebruik door professionals en particulieren die in stijl willen leven. We richten ons met onze webshop op Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Turkije, Polen, Duitsland,  Denemarken, Zweden en Noorwegen. Er zijn per land en taal partnerlinks beschikbaar.

Het assortiment bestaat uit keukendoeken, stoffen servetten, tafellopers, stoffen tafelkleden, bedlinnen, bad textiel en keukenschorten. Artikelen die eigenlijk iedereen gebruikt.

We hebben eigen productie. Kunnen een goed product leveren tegen een scherpe prijs (de laagste).

Partner worden werkt heel eenvoudig: je krijgt een wervende tekst en plaatje om te plaatsen in je webshop of website. We doen een voorstel hoe en waar je de link zou kunnen plaatsen. Maar jij weet wat jouw klanten zoeken en waar die link uiteindelijk het beste tot zijn recht komt.

Wanneer een klant een order plaatst via jouw partnerlink, ontvang je direct een email. Onze medewerkers verwerken de bestelling, verzenden de bestelling en doen de aftersales. Jij hebt, na het plaatsen van de partnerlink en de promotie hiervan, geen omkijken naar.

Natuurlijk staat hier een vergoeding tegenover. Die vergoeding doen we graag met je overleggen……

Stuur ons een bericht wanneer je interesse hebt: Klik hier voor de eerste stap om PARTNER te WORDEN

Vertel waarom je de link wil plaatsen, in welke webshop (of website) de link wil plaatsen en wat je verwacht van dit partnerschap.

 

Dekbedovertrek, Wit, 240x260cm, 2 Persoons, Ingeweven Satijnbanden, PC 50-50, Treb PH

Tafellaken, Zwart, 114x114cm, Treb SP

© 2012 - 2024 Restaurant en Hotel Textiel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel